Aurora Consulting wenst u een gezond en succesvol 2023!

Aurora Consulting wenst u een gezond en succesvol 2023!

Hierbij een applaus voor alle midden- en kleinbedrijven, want het afgelopen jaar was er een vol uitdagingen. De afgelopen jaren (2020/2021) was Corona een groot drama voor ondernemers. Terwijl we richting het einde van de corona-epidemie gingen, dienden zich nieuwe uitdagingen aan. Ineens kregen we te maken met de oorlog in Oekraïne, de klimaatveranderingen, de torenhoge benzineprijzen en de uit de pan rijzende energieprijzen.

Begin 2022 kwam er wat corona betreft licht aan het einde van de tunnel door eerste versoepelingen. In maart vervielen de laatste maatregelen en in mei leek het leven weer zijn normaliteit van weleer terug te krijgen. Althans niet helemaal zoals we gewend waren, want het hybride werken is sindsdien het nieuwe normaal. Gelukkig blijkt het hybride werken voor velen een uitkomst.

Terugblikkend was 2022 voor veel ondernemers zeker geen makkelijk jaar. Velen worstelen met stijgende materiaalkosten, dure benzinekosten, idiote energieprijzen en personeelstekort. De werkdruk is door al deze zaken énorm toegenomen. Toch mag u uzelf een schouderklopje geven, want opgeven is als gedreven ondernemer geen optie.

Goede Voornemens

Mocht u nog geen goede voornemens hebben dan geven wij u graag iets ter inspiratie mee.

De stijgende energiekosten zijn van grote invloed op het welzijn van uw bedrijf. Wellicht is het een goed moment om uw tarieven tegen het licht te houden en te verhogen. Ook kunt u zich laten informeren hoe u kunt verduurzamen met uw onderneming. Check ook de verzekeringen van uw bedrijf en de online veiligheid. Door goed voorbereid het nieuwe jaar in te gaan, zult u daar later de vruchten van plukken. Aurora Consulting wenst u een gezond en succesvol 2023!