Bedrijfsopvolging: daar komt heel wat bij kijken!

Een bedrijfsopvolging goed regelen, is geen simpele klus. Alles wat er door u en uw team is opgebouwd in de afgelopen jaren, dient te worden over gedragen. Aan een familielid of een andere geïnteresseerde die uw onderneming gaat voortzetten.

Hierbij komen allerlei aspecten kijken waaronder: financiële-, fiscale-, juridische- en last but not least sociale aspecten. Indien gewenst kunnen wij u hierbij helpen.

Bedrijfopvolging kan gebeuren vanuit het eigen management (iemand die al binnen het bedrijf werkt), of iemand van buitenaf wil het bedrijf overnemen of een familielid wordt de nieuwe eigenaar.

Bij een bedrijfsopvolging is het belangrijk dat het bedrijf goed kan blijven functioneren. De continuïteit mag niet in gevaar komen. Bovendien zijn er veel regels. Maar geen zorgen, want er zijn tal van mogelijkheden om dit alles in goede banen te leiden. Uiteraard bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres.

In een notendop zijn dit een aantal zaken waar u mee te maken krijgt. Wij vertellen u er een volgende keer graag meer over.