Met de juiste koers naar 2021

Wanneer we terugkijken op 2020 doen we dat met gemengde gevoelens….

Het is voor eenieder een uitermate apart en uitdagend jaar geweest. Veel ondernemers moesten het wiel opnieuw uitvinden en kregen keer op keer te maken met regels, die het ondernemen, er niet makkelijker op maakten. Ineens was daar de anderhalvemeter-samenleving.

Supermarkten kunnen spreken over een financieel topjaar, maar er zijn genoeg ondernemers die opgebouwde reserves hebben zien afnemen, of geheel zijn verloren. Het hoofd boven water houden, wanneer het coronavirus woekert, is keihard werken. Nog triester zijn uiteraard de families die een dierbare zijn verloren door COVID-19. Intens verdrietig.

Nu 2021 met rasse schreden nadert, is het nog steeds een lastig jaar. ZZP-ers en ondernemers willen wel vechten voor een voortbestaan, maar makkelijk wordt het ze niet gemaakt. Toch is er een klein lichtpuntje. Zo zal men vanaf januari starten met vaccineren. Een dat is in ieder geval een hoopvol begin van een nieuw jaar. Laten we met de juiste koers, met hoop en goede wil, het digitale glas heffen op een beter, veiliger en succesvoller 2021!

Met onze dank voor de prettige relatie gedurende het afgelopen jaar wensen wij u fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar.