Subsidies duurzaam ondernemen

Subsidies duurzaam ondernemen

Groen en duurzaam ondernemen kost geld. Maar het is wel helemaal van nu! Uw bedrijf krijgt op deze manier van ondernemen bovendien meer aanzien. Investeren in mens en milieu is een prachtig iets. U neemt uw verantwoordelijkheden en denkt verder. De overheid stimuleert dit maar wat graag.

Duurzaam ondernemen heeft alles te maken met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als bedrijf bent u niet alleen gericht op winst, maar houdt u ook rekening met uw medemens, de toekomst, het milieu en de wereld. Door duurzaam te ondernemen onderscheidt u zich van uw concurrenten die dat (nog) niet doen. Veel jonge mensen kijken bij het kiezen van een job vaak hoe zo’n bedrijf onderneemt. Duurzaam ondernemen wordt echt boven niet duurzaam ondernemen verkozen. Uiteindelijk zal het u ook meer voldoening geven. Het is fijn om te worden gewaardeerd omdat u met uw bedrijf rekening houdt met medemens en het milieu.

De transitie naar duurzaam ondernemen hoeft u gelukkig niet alleen te dragen. Er zijn enorm veel subsidies beschikbaar. Zaken die de overheid o.a. subsidieert zijn:

  • Wanneer u uw bedrijf wilt optimaliseren qua energieverbruik. Dus wanneer er minder CO2-uitstoot volgt.
  • Wanneer u met uw bedrijf gebruik wilt gaan maken van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen.

Maar er is nog veel meer mogelijk, wij kunnen u hier uiteraard bij assisteren. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.